Garancia

A KALANDKÖNYV TERMÉKEK JÓTÁLLÁSÁRA VONATKOZÓ INFORMÁCIÓK

Szolgáltató betart minden, a Magyar Köztársaság jogszabályaiban előírt jótállási és garanciális kötelezettséget.

Garancia / jótállás

A Páros Kaland webáruház termékeire és kiegészítőire (továbbiakban: a “Termék”) a vásárlás dátumától számított hat hónap jótállást vállal, amit a Vásárló a számla felmutatásával igazolhat. A hibásan nyomtatott, esztétikai hibával rendelkező, vagy a könyv használatát negatívan befolyásoló hibák miatt visszaküldött termékeket kizárólag új állapotban, valamint az eredeti kinyomtatott számlával együtt tudjuk elfogadni. Garanciális csere esetén a csere termék kiszállítását a Páros Kaland webáruház állja. Garanciális kérdése esetén egyeztessen ügyfélszolgálatunkkal az hello@paroskaland.hu email címen.

Elállás / csere

Vásárlástól való elállás esetén a megvásárolt terméket csak eredeti, sérülésmentes állapotban, az eredeti számla visszaküldése mellett cseréljük ki vagy vesszük vissza. Elállás esetén az átvételtől számított 14 naptári napon belül kérjük visszaküldeni részünkre a terméket a Páros Kaland székhelyére (7251, Kapospula, Jókai utca 1) ellenkező esetben már nem áll módunkban kicserélni, visszavenni a termékeket. A postai úton visszajuttatott termékeket könyvelt küldeményként, (lehetőség szerint ajánlott, mindenképp elsőbbségi és LNK szolgáltatással kiegészítve) megfelelő külső burkolattal ellátva, a számlával együtt adja fel. A Vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A Páros Kaland webáruház semmilyen módon nem felel a Posta által elvesztett, vagy a szállítás közben bármilyen módon keletkezett károkért. A Vevő elállása esetén 14 napon belül a vételárat visszafizetjük a részére. A Páros Kaland webáruház mindaddig visszatartja az elállással érintett termék vételárát és a szállítási költséget, amíg a fogyasztó vissza nem szolgáltatta részére a terméket.

Hibás teljesítés

Amennyiben hibás teljesítés történt (nem azt a terméket kapta amit rendelt), lehetősége van értékegyeztetés mellett megtartani a kézhez kapott terméket vagy az eredetileg megrendelt termék cseréjére. A visszaszállítás költségét és a csere termék szállítási költségét a Páros Kaland webáruház viseli.